Mineraaliöljyttömät ihonhoitotuotteet:

Perushoitotuotteemme ja kasvojen erikoishoidot tarjoavat sinulle ainutlaatuisia hyötyjä ja tuloksia, jotka voit itse nähdä ja tuntea.

Tuotteet ravitsevat, hoitavat ja rauhoittavat ihoa.

Tuotteemme ovat allergia­testattuja, dermatologisesti testattuja, eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteiden ph on sama kuin ihon luontainen ph. Myös shampoot koostuvat ainesosista ,jotka eivät rasita ihoa.

Tuotteet eivät sisällä lanoliinia, alkoholia, väriaineita, eivätkä myöskään mineraali­öljyä, joita suuri osa markkinoilla olevista tuotteista sisältää. Mineraali­öljy sekoittaa ihon luonnollisen kosteus­tasapainon, tukkii iho­huokosia, tekee iholle "muovikelmumaisen" pinnan,joka estää hikoilua ja sekoittaa ihon oman rasvatasa­painon. Mineraali­öljy ei sisällä luonnollisia rasva­happoja ja vitamiineja,eikä imeydy soluihin.
Vaihtamalla mineraali­öljyttömiin tuotteisiin, teet ihollesi suuren palveluksen.

Nyt myös saatavana juuri sinulle räätälöity henkilökohtainen kasvorasva!

Jos haluat testata esim. oman meikkivoiteesi, tee näin:

Laita vettä kirkkaaseen kerta­käyttömukiin. Lisää siihen meikki­voidetta ja sekoita. Jääkö tuote möykyksi, tai nouseeko pinnalle öljyläikkä? Jos näin käy, tuotteesi sisältää mineraali­öljyä. Mineraali­öljytön tuote liukenee tasaisesti veteen.