Kasviuutepohjaiset ihonhoitotuotteet:

Perushoitotuotteemme ja kasvojen erikoishoidot tarjoavat sinulle ainutlaatuisia hyötyjä ja tuloksia, jotka voit itse nähdä ja tuntea.

Tuotteet ravitsevat, hoitavat ja rauhoittavat ihoa.

Tuotteemme ovat allergia­testattuja, dermatologisesti testattuja, eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteiden ph on hapan ,eli sama kuin ihon luontainen ph,noin 4,5- 5.5 joka saa aikaan sen,etteivät puhdistustuotteet kuivata ihoa, eivätkä pese pois ihoa suojaavaa kerrosta. Myös shampoot koostuvat ainesosista ,jotka eivät rasita ihoa.

Tuotteet eivät sisällä lanoliinia, alkoholia, väriaineita, eivätkä myöskään mineraali­öljyä. Kasviuutteet sisältävät luonnollisia rasva­happoja ja vitamiineja.Kasviuute sitoo kosteutta iholle ja saa solukalvon joustavaksi ja Nämä tieteellisesti tutkitut tuotteet sisätävät myös humektaaneja,jotka sitovat kosteutta,sekä kuljettavia ainesosia,jotka kuljettavat raaka- aineita solutasolle.
Mineraaliöljy ei kykene kosteuttamaan ihoa,vaan tekee ihon pinnalle kalvomaisen kelmun ja estää kosteuden haihtumista iholta.Varsinkin kuivalle iholle kasviuutteet ovat näin parempi vaihtoehto.

Saatavana myös räätälöity henkilökohtainen kasvorasva!

Varaa aikasi maksuttomaan tuotetestaukseen!