Kasviuutepohjaiset ihonhoitotuotteet:

Kasvojen erikoishoidot tarjoavat sinulle ainutlaatuisia hyötyjä ja tuloksia, jotka voit itse nähdä ja tuntea.

Tuotteet ravitsevat, hoitavat ja rauhoittavat ihoa.

Tuotteet ovat allergia­testattuja, dermatologisesti testattuja, eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteiden ph on hapan ,eli sama kuin ihon luontainen ph,noin 4,5- 5.5 joka saa aikaan sen,etteivät puhdistustuotteet kuivata ihoa, eivätkä pese pois ihoa suojaavaa kerrosta.

Kasviuutteet sisältävät luonnollisia rasva­happoja ja vitamiineja.Kasviuute sitoo kosteutta iholle ja saa solukalvon joustavaksi ja nämä tieteellisesti tutkitut tuotteet sisätävät myös humektaaneja, jotka sitovat kosteutta,sekä kuljettavia ainesosia,jotka kuljettavat raaka- aineita solutasolle.
Mineraaliöljy ei kykene kosteuttamaan ihoa,vaan tekee ihon pinnalle kalvomaisen kelmun, joka estää kosteuden haihtumista iholta. Varsinkin kuivalle iholle, jossa nimenomaan on kosteuden puute, kasviuutteet ovat yleensä toimivampi vaihtoehto.

Osa tuotteistamme on räätälöity ainutlaatuisen ageloc teknologian avulla. Ageloc tieteessä on tunnistettu geeniryhmät, jotka vaikuttavat ikääntymiseen. Tuotteet tarjoavat soluillemme raaka-aineita, jotka tukevat geenejä ilmentämään itseään mahdollisimman nuorekkaasti. Tuotteiden toimivuus on todistettu kliinisin testein.

Muistathan myös, että ihosi kuntoon vaikuttaa solujesi mineraalipitoisuus, joiden puutokset ovat luettavissa kasvoiltasi Antliz-analyysillä, johon voit varata myös ajan . Sinulle räätälöidyt solumineraalit vaikuttavat koko kehosi hyvinvointiin, joka näkyy myös ihollasi.

Voit halutessasi tutustua tarkemmin ihonhoitotuotteisiin ja tehdä tilauksen alla olevasta linkistä.

inandskin.mynuskin.com