Esittely

Hyvinvointi ei ole sattumaa,se on elämäntavan ja valintojen summa.

Muutama vuosi tällä alalla on tuonut esiin vahvasti sen , että suurella osalla meistä on ravitsemuksesta johtuvia epätasapainotiloja elimistössä. Et jaksa ,etkä voi hyvin , jos elimistö ei saa kunnollista polttoainetta. Ilahduttavaa tässä on se, että elimistömme toipuu, kun annamme sille mahdollisuuden! Tämän varmaan oletkin jo kuullut , koska neuvoja satelee joka tiedotuskanavilta. Suolisto ja aivot tekevät yhteistyötä ja jos toinen ei voi hyvin, menee toinenkin sekaisin. Monesti helpoin tapa ongelmasta riippumatta on turvautua lääkkeisiin,jolla tukahduteaan oire ja varsinainen syy jää hoitamatta...Tässä on suuri riski altistua kierteeseen, jossa lääkkeiden määrä vain kasvaa.
Oletko koskaan miettinyt, että oire on viesti keholtasi? Meidän tulisi miettiä mistä oire on peräisin, ei ensisijaisesti sitä, millä lääkkeellä sen saa vaimennettua. Olisiko jopa lääkkeetön keino selvitä asiasta? On ongelma sitten sisälläsi tai ihollasi, kannattaa pohtia erilaisia vaihtoehtoja. Jos ei ole välitöntä hengenvaaraa, suosittelen kokeilemaan ravinnon, refleksologian, luontoretken, eteeristen öljyjen, hivenaineiden, unen, jäsenkorjauksen, akupunktion, joogan, homeopatian, reikin , kalastuksen, tanssin , puiden pilkkomisen, lenkkeilyn, saunomisen , avantouinnin ym. mahdollisuuksien tuomaa helpotusta. Kun opit kuuntelemaan kehosi viestejä, opit kyllä tietämään mikä on sinulle hyväksi. Ja tärkeintä on se, että muistat toteuttaa itseäsi! Älä elä ensisijaisesti muita varten.
Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?
Tervetuloa hoitoihin, ravintomittauksiin ja rohkeasti myös tapahtumiimme! Mikäli et koskaan kokeile vaihtoehtoa, niin et saa uudesta kokemusta….vanhaan on helppo palata, mutta monesti käykin niin, että uusi vie iloisesti mukanaan! Varaa aikasi heti, sillä elämästä kannatta nauttia. Jos oma olosi on loistava, osta lahjakortti läheiselle!
Ja muista, että hyvä on parhaan pahin vihollinen. Tavoittele aina itsesi parasta versiota. Rakenna terveyttäsi jo silloin, kun olet terve!
Tilanteen kartoitus:

1.Millainen on tuntemus aamulla herättyäsi uuteen päivään?

Tunnetko olosi levänneeksi ja virkeäksi ja tulevan päivän haasteet mielenkiintoisena?

2. Koetko itsesi väsyneeksi ja haluttomaksi? Onko olosi negatiivinen?

Onko sinulla mm. ihottuma, nuha,migreeni, tulehduskierre, akne, iskias, vatsan / suoliston ongelmia, tuki-ja liikuntaelinten vaivoja, lihaskipuja tai muita vastaavia kroonisia tai muuten elämää hankaloittavia ongelmia?

Vastaukset:

1. Onnittelut!

Olet kunnossa ja elämäntilanne, sekä tapasi ruokailla ja elää on jokseenkin ihanteellinen, jatka samaan tapaan!

2.Tilanne pitää kartoittaa ja  löytää syyt oireisiin.
Ratkaisuja:

Lähtötilanteen kartoitus. Myös mahdolliset sairaudet ja lääkitykset.


1. Akuuttien kipujen poistaminen mm. refleksologisella hoidolla, akukuulien ja -nastojen avulla,sekä Reikin ja Chakrojen eli energiakeskusten avauksella ja tasapainotuksella.

2. Ravitsemuksellinen neuvonta     

3. Elimistön karotenoiditason määrittäminen solukalvolta ja tarvittaesssa alhaisen arvon nostaminen laadukkaalla ravinnolla ja ravintolisillä, jotka tarjoavat solusuojan ja antavata keholle tärkeät antioksidantit ja fytoravintoaineet.

4. Galvaaniseen sähkövirtaan perustuvat kasvo-ja vartalohoidot, sekä mineraaliöljyttömät ihonhoitotuotteet ja meikit tukemaan ihon hyvinvointia. Hyviä tuloksia mm. atooppisen– ja akneihon, sekä selluliitien ja arpien hoidossa.

5. Keskusteluterapia, yksilö/ryhmäterapia

Haluamme auttaa teitä voimaan hyvin!

Päivi ja Markku Haapalehto