Tule testaamaan skinners sukkakengät! 49 €

Tule sovittamaan ja ihastumaan sukkakenkiin! Koot 36-49. Tulossa myös lasten koot.

Skinnersin paljasjalkailun mullistavat sukkakengät ovat keveimmät paljasjalkakengät, mitä jalkoihisi voit pukea. Skinnersseissä yhdistyvät sukkien tuoma keveys ja kenkien tarjoama suoja. Skinnersit ovat kuin jalkojen toinen iho, joka suojaa jalkapohjaa säilyttäen kuitenkin jalan luonnollisen tuntuman maaperään vaihvistaen näin jalan lihaksia. Nämä sukkamalliset paljasjalkakengät sopivat moneen käyttöön: juoksemiseen, kuntosalille, joogaan, työpaikoille, uimahalleihin, avantouintiin, matkailuun, vaelluksille, mihin tahansa! Skinnersejä voit käyttää joko pelkästään tai sitten lyhytvartisten sukkien kanssa.

Kesällä ulkona kävely on entistä mukavampaa ja kevyempää sukkakenkien kanssa. Barefoot sukat hengittävät hyvin eivätkä hiosta jalkoja. Skinnersien valmistukseen käytetty hopealanka tekee niistä antibakteeriset. Sukkakenkien pääliosa on yhdistelmä luonnonkuituja ja keinokuituja, jotka tekevät sukista hengittävät, hyvin istuvat sekä takaavat hyvän kosteuden poiston. Varsinkin ulkomailla rantakohteissa Skinnersit ovat ehdoton ykkönen kivikkoisille merenrannoille. Sukkakengät jalassa voit kävellä kivikkojen läpi aurinkotuolilta suoraa mereen uimaan. Myöskään kuumottava hieno hiekka ei pääse polttelemaan jalkapohjia. Muista kuitenkin huuhdella Skinnersit puhtaalla vedellä meressä uimisen jälkeen. Paljasjalkasukat kestävät hyvin kastumista ja vedessä kahlaamista, joten ne suojaavat jalkapohjia meren tai järven pohjassa olevilta teräviltä kiviltä tai inhan tuntuiselta mudalta. Tästä syystä sukat ovat erinomainen vaihtoehto myös avantouintiin. Skinnersit kannattaa kuitenkin kuivata nurinperin, jolloin ne kuivuvat nopeammin.

Sukkamalliset kengät sopivat hyvin myös sisäkäyttöön työpaikoille, kuntosalille, joogaan ja uimahalleihin. Skinnersien pohja on parasta ruotsalaista ftalaatitonta kaksikerroksista polymeeriä, joka on jopa 2 mm paksua kestäen käyttöä satoja kilometrejä (käyttöpaikasta riippuen, tietenkin). Pehmeä pohja ei naarmuta tai jätä jälkiä lattioihin. Lisäksi sen kumimainen rakenne takaa hyvän pidon mm. uimahallien liukkailla lattioilla. Pitävyyden vuoksi se sopii vaeltajille vesistöjen ylitykseen silloin, kun epäilet vaelluskenkiesi pitävyyttä märillä kivillä tai haluat suojata ne kastumiselta. Skinnersien pohja kestää vettä, eli vaikka kävelisitkin kostealla maaperällä, jalka ei pääse heti kastumaan ja kylmettymään. Huomioi kuitenkin, että pääliosasta vesi solahtaa kyllä varmasti läpi.