Vapaus Valita

Kaikki se mitä nimitämme ”rutiiniksi” on kuollut! Se on omaksuttu tapa ajatella ja toimia. Parhaimmillaan se on toistoa. Haluan havahduttaa sinua muuttamaan ajatusvirtaa, mahdollistaa uuden ajatuslähteen löytymisen sinusta. Se mahdollistaa kaiken muuttumisen elämässä.

Opit havaitsemaan riippuvuuksien syntymisen ja erottamaan elämänlaatua parantavia, sekä sitä heikentäviä tekijöitä. Tämän ”korpivaelluksen” aloitin vuonna 1986. Ajoitus on kohdallaan silloin, kun toteaa että elämä ei ole tyydyttävää ts. haluaa muutoksen. Muutoksen herättäjä voi olla mikä tahansa. Parisuhde, työyhteisö, sosiaalinen yhteisö, talous, henkinen tila, ihan mikä vaan fyysinen tai psyyken viesti, että jotakin on pielessä!  Kaikella on oma aikansa, mutta jatkuva tarpominen syvissä vesissä ei tuo lohtua elämään.

Oivalluksen tuoman "uudelleen ohjelmoinnin" kautta elämä muuttuu paremmaksi. Elämään voi saada dynamiikkaa, energiaa, haasteita jne. Olemme ”aina” itsemme keskiössä ja näin pitää ollakin, muuten olemme ulkoistaneet itsemme elämästämme. Tähän kaikkeen on mahdollisuus vaikuttaa, aivan kaikkeen ja kaikki muuttuu, vauhdin määrität sinä!

Tervetuloa tekemään valintoja muutokseen!

Tutustu!

Vapaus Valita - Videoihin ja äänitteisiin

NLP Practitioner, NLP Coach
Riippuvuuksien kokemusasiantuntija

Markku Haapalehto

Markku Haapalehto

Kuuntele radio-ohjelma