Esittely

Hyvinvointi ei ole sattumaa,se on elämäntavan ja valintojen summa.

Muutama vuosi tällä alalla on tuonut esiin vahvasti sen , että suurella osalla meistä on epätasapainotiloja elimistössä. Et jaksa ,etkä voi hyvin , jos elimistö ei saa kunnollista polttoainetta, liikettä ja riittävästi unta ja onnellisuutta tuottavia virikkeitä. Ilahduttavaa tässä on se, että elimistömme toipuu, kun annamme sille mahdollisuuden! Tämän varmaan oletkin jo kuullut , koska neuvoja satelee joka tiedotuskanavilta. Suolisto ja aivot tekevät yhteistyötä ja jos toinen ei voi hyvin, menee toinenkin sekaisin. Jopa kehon asennolla voi vaikuttaa esim. stressihormonin määrään. Monesti helpoin tapa ongelmasta riippumatta on turvautua lääkkeisiin,jolla tukahduteaan oire ja varsinainen syy jää hoitamatta...Tässä on suuri riski altistua kierteeseen, jossa lääkkeiden määrä vain kasvaa.
Oletko koskaan miettinyt, että oire on viesti keholtasi? Meidän tulisi miettiä mistä oire on peräisin, ei ensisijaisesti sitä, millä lääkkeellä sen saa vaimennettua. Olisiko jopa lääkkeetön keino selvitä asiasta? On ongelma sitten sisälläsi tai ihollasi, kannattaa pohtia erilaisia vaihtoehtoja. Jos ei ole välitöntä hengenvaaraa, suosittelen kokeilemaan solumineraalien, refleksologian, luontoretken, eteeristen öljyjen, hivenaineiden, unen, jäsenkorjauksen, akupunktion, joogan, homeopatian, reikin , NLPn, kalastuksen, tanssin , puiden pilkkomisen, lenkkeilyn, saunomisen , avantouinnin ym. mahdollisuuksien tuomaa helpotusta. Kun opit kuuntelemaan kehosi viestejä, opit kyllä tietämään mikä on sinulle hyväksi. Ja tärkeintä on se, että muistat toteuttaa itseäsi! Älä elä ensisijaisesti muita varten, vaan anna oman intohimosi johdattaa.
Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?
Tervetuloa tutustumaan hoitoihin! Mikäli et koskaan kokeile vaihtoehtoa, niin et saa uudesta kokemusta….vanhaan on helppo palata, mutta monesti käykin niin, että uusi vie iloisesti mukanaan! Varaa aikasi heti, sillä elämästä kannatta nauttia. Jos oma olosi on loistava, osta lahjakortti läheiselle!
Ja muista, että hyvä on parhaan pahin vihollinen. Tavoittele aina itsesi parasta versiota. Rakenna terveyttäsi jo silloin, kun olet terve!
Tilanteen kartoitus:

1.Millainen on tuntemus aamulla herättyäsi uuteen päivään?

Tunnetko olosi levänneeksi ja virkeäksi ja tulevan päivän haasteet mielenkiintoisena?

2. Koetko itsesi väsyneeksi ja haluttomaksi? Onko olosi negatiivinen?

Onko sinulla fyysisiä kipuja ,alaviritteinen mieli, elämää hankaloittavia ongelmia?

Vastaukset:

1. Onnittelut!

Olet kunnossa ja elämäntilanne, sekä tapasi ruokailla ja elää on jokseenkin ihanteellinen, jatka samaan tapaan!

2.Tilanne pitää kartoittaa ja  löytää syyt oireisiin.
Ratkaisuja:

Lähtötilanteen kartoitus. Myös mahdolliset sairaudet ja lääkitykset.


1. Akuuttien kipujen lievittäminen mm. refleksologisella hoidolla, akukuulien ja -nastojen avulla,sekä  Chakrojen eli energiakeskusten avauksella ja tasapainotuksella. Oman mielen ja itseä palvelevien ajatusten vahvistaminen NLP tekniikoita ja kehon asentoa hyödyntäen.   

2. Antliz- analyysi kivennäisaineiden puutostilojen toteamiseen ja solumineraalit näiden puutosten täydentämiseen. Analyysi tehdään kasvoilla näkyvistä tunnusmerkeistä. Sen avulla voidaan todeta kasvojen ihon värityksen, paikallisten värimuutosten, rasvaisuuksien, kiiltojen, ryppyjen ja muiden ihon pinnan muutosten perusteella tutkittavalla henkilöllä solutasolla olevat kivennäisaineiden puutostilat.

3. energiahoidot, hoitolalla tai etähoitona.

4. Keskusteluterapia, yksilö/ryhmäterapia

Haluamme auttaa teitä voimaan hyvin!

Päivi ja Markku Haapalehto