Villiyrttikurssit

Villiyrtit! Nuo rakastetut voimalliset rikkausruohot ovat toisille vihattuja kiusallisia rikkaruohoja.

Haluaisitko parantaa suhteesi noihin "kiusankappaleisiin" ja muuttaa ne kehoa rikastuttavaksi voimaruuaksi?

Villiyrttinen kasvimaa kukoistaa ilman sinun hoitamista ja tuottaa satoa koko kesän!

Luonto on lähikauppa, josta saat ravintorikasta ruokaa ihan ilmaiseksi ja kaupan päälle liikuntaa, sekä paljon muita hyviä terveysvaikutuksia.

Villiyrtit valitsevat aina itselleen parhaat kasvupaikat. Niiden ravintoarvot voivat olla huomattavasti korkeammat kuin viljellyillä kasveilla.

Villiyrtit ovat ravinnetiheitä, sisältävät runsaasti hyviä bakteereja, lehtivihreää, antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Luonnonkasvien suoja- aineet kehittyvät vahvemmiksi kuin viljellyissä kasveissa, koska ne joutuvat selviytymään ääriolosuhteissa. Yhdellä yrtillä voi olla monenlaisia hoitavia ominaisuuksia. Esim. siankärsämöstä on löydetty yli 100 vaikuttavaa ainetta.

Tärkeintä villiyrttien käytössä on se, että ne on tunnistettava hyvin ennen käyttöä. Jos jotakin yrttiä käyttää enemmän, esimerkiksi hoitavaan tarkoitukseen, silloin on syytä tutustua syvemmin kasvin vaikutuksiin ja mahdollisiin varoituksiin.
Kun opit tunnistamaan kasvit ja testailet niiden vaikutuksia ja tuntemuksia itseesi, voit käyttää villiyrttejä hyvin monipuolisesti ja rohkeasti yhdistellen.

Tervetuloa inspiroiville villiyrttikursseilleni!

Seuraa ilmoittelua ajankohtaista - ja tapahtumaosiota.

Voit myös pyytää tarjouksen omalle ryhmällesi.


Ota yhteyttä