Kuinka olosuhteet vaikuttavat

Kuinka olosuhteet vaikuttavat minun sisäiseen onnellisuuteen, minun kiitollisuuteen ja reaktioihin? Vaikuttavatko ne sinuun? Oletko samassa sisäisessä tilassa kuin kuukausi sitten? Et varmasti ole, mutta mikä siihen vaikuttaa? Mistä kaikki syntyy?
Lopulta omasta valinnasta reagoida. Hyväksynkö vai kapinoinko? Valitsenko kuihtua vai kasvaa? Löydänkö oman mahdollisuuteni kokoisen tien? Kiitollisuus lisää kiitollisuutta. Viha lisää vihaa, katkeruus katkeruutta...
Jokaisella  meistä on kokemukset monenlaisista tunteista, tapahtumista. Ei ole kahta samanlaista, enkä minä ole se, joka on ollut eniten tai vähiten huipulla tai pohjalla. Se on kuitenkin varmaa, että joka tilanteessa valinta reagointiin on oma.  
En sinänsä kokonaisuutena iloitse tästä ajasta, mutta Toivon, että tämä lopulta myös puhdistaa paljon asioita ja puhkoo epärehellisyyden kuplia. Ja havahduttaa meitä kaikkia!
Olen luonteeltani utelias ja rehellisyyttä, sekä todellista tiedettä ja tutkimusta arvostava.
Media on täynnä erilaisia " faktoja" ja meitä sopan hämmentäjiä riittää. Minä itse mukaanlukien.
Elämän pelissä yksilö on pelinappula, kuka meitä lopulta liikuttaa? Kuka maksaa kenelle ja mihin uutiseen voimme luottaa? Mikä on vastuuni yksilönä? Annanko muiden päättää puolestani? Odotanko,että jonkun muun tehtävä on minut "pelastaa" ? Passiivinen ihminen ei kehity. Pysähtynyt ihminen kuihtuu. Kuihtuva kasvi kuolee...
Voinko valita itse, mitä peliä pelaan ja kenen kanssa ?
Ei savua ilman tulta!
Se mikä on totta, jää nähtäväksi, mutta nyt on savu lisääntymässä ja riittääkö enää sammutuspeitteet ? Ketä uskoa, mikä media puhuu totta, mikä järjestö ajaa todella yksilön parasta?
Sinä uskot mihin itse päätät uskoa.
Se, mihin minä uskon, on minulle totta. Vai uskonko enää lopulta mihinkään?  Ja tarvitseeko uskoa? Asioita tapahtuu, voinko vaikuttaa, tarvitseeko vaikuttaa?
Jospa vaan luotankin yhä enemmän omaan tunteeseen ja intuitioon. Siihen, mikä TUNTUU hyvältä ja itselle toimivalta.
Olen varmaankin samassa kohtaa elämässäni maailman tilanteen kanssa. Suuressa muutoksessa. Ja rehellisesti sanottuna, olen oikeastaan todella innoissani. En voi vaikuttaa tilanteeseen mitenkään muuten, kuin olemalla oma itseni! Millainen valitsen olla?
Minun käteeni on annettu oman elämän soppakauha ja tunnen siitä suurta kiitollisuutta. Elämä on lahja, suuri lahja! Uskoni on ollut aina vahva valoon ja rakkauteen. Siis minullakin on usko. Olen kulkenut itsekin kappaaleen matkaa pelon ja pimeyden polkuja, pitänyt tiukasti kädestä ja palvellut heitä. Ollut näennäisesti positiivinen, mutta sisäinen sisustus on ollut synkkä, kuihtuva ja jopa toivonut kuolemaa...
Pysähdykset uuden edessä ovat olleet minulle aina parasta , mutta kivuliainta. Kun kuori alkaa säröillä ,ollaan risteyskohdassa. Päästänkö valon ja rakkauden sisään , annanko  egoni ja ylpeyden murentua, vai valitsenko vieläkin rakentaa muurin ympärilleni, palaanko tuttuun ja turvalliseen pelkoon, vai uskallanko jo valita toisin? Mitähän muut ajattelee? Jäänkö ihan yksin? Oikeastaan jään... sillä lopulta olen vain itseni kanssa alusta loppuun. Kehoni on asuntoni. Millaisessa asunnossa elän? Pimeyden ja pelon, vai valon ja rakkauden? Kaikki muut ihmiset ja asiat, materia, ovat lainassa. Ne tulee ja menee...Ne käy ja lähtee... minä jään, kunnes minäkin lähden.
Luota siihen, että valo ja rakkaus voittaa pimeyden ja pelon ja harjoittele tuntemaan itsesi, oma sisäisyytesi. Sinussa on kaikki, myös valo ja voima. Luota siihen, että elämällä, sisäisyydelläsi on tarjolla kauneutta, olosuhteista huolimatta. Mutta se vaatii omaa työtä, oppia näkemään ja tuntemaan itseä.
Minä luotan, että tämän ajan ei enää tarvitse minua murentaa ihmisenä, sillä olen jo oppinut paljon elämästä...olosuhteista huolimatta voin valita aina oman suhtautumisen ja oman tunnetilan. Olen harjoitellut sitä vuosia ja huomaan sen toimivan jo aika hyvin. Matalavärähteisissä energioissa ei tarvitse enää olla kuin tilapäisesti.  Olen nykyisin harva ja väljä kuin siivilä. Tai harva kalaverkko... suodatin... Annan asioiden mennä ja tulla lävitse. Tuulelle ja auringolle on paljon tilaa.
Ei tarvitse enää reagoida kovin radikaalisti, mutta se mihin tartun, sitä tutkin ja siitä puhun. Siitä, mistä sydämeni kehottaa puhumaan.  Se, miten kuulija siihen suhtautuu, riippuu hänen suodattamistaan, hänen verkkojen silmäkoostaan.
Minun ei tarvitse enää olla oikeassa, joskus piti. Saatan puhua huomenna jo ihan eri näkökulmasta, jos niin tunnen ja koen.
Olen utelias, olen ollut aina, uteliaisuus avaa uusia ovia.
Ja kiitollisuus on suuri voima!
Valitse se, mikä sinusta TUNTUU sinulle hyvältä. Se vie oikeaan suuntaan. Tunne rohkeasti pois myös negatiiviset tunteet. Pistä mediat kiinni ja mene metsään!( Jos voit.🤔 Kyllä maalla on mukavaa.😁😍 Täällä on asumismuodosta johtuen terveellistä hyötyliikuntaa ja väljyyttä. Metsää, järviä, sauna ja vapaus valita. Koronan aikana tämä tuntuu hyvältä valinnalta. Oikealta rikkaudelta. Vaikka koulussa on joskus ilkuttu landepaukuksi , en silti ole koskaan viihtynyt kaupungissa. Miksi siellä asuisin, jos en viihdy ja on vapaus valita? ) Suurenna silmäkokoa ja anna tuulen puhaltaa lävitse!! ❤🙏 Ihaile vaikka kiviä, niiden muotoja,  kauneutta, värejä!
Syntymän ja kuoleman välissä on elämä!
#rakkaudenaate #etsinkunneslöydänmun
#valo #rakkaus #valinta