Ihanat hoitopaketit!

1. PAKETTI SINULLE 60 €
Juuri sinun oirekuviesi mukaan räätälöity hoito.
Sekoitus vyöhyketerapiaa, äänirautahoitoa tai energiahoitoa sinun valintasi mukaan. Kesto 60 min

2. LÄMMIN PAKETTI HEMMOTTELUA KAIPAAVALLE 80€
Lämpimät laavakivet selän alla. Stressiä lievittävä, vagushermoa rentouttava jalkojen hieronta. Taivaallisen ihana pää ja kasvohieronta. Pakettiin kuuluu myös supersuosittu  äänirautahoito. Kesto 75 min

3. PAKETTI JONKA TULET AINA MUISTAMAAN 100€
Tämä KAHDEN TUNNIN unelmamatka antaa koko kehosi tuntea.
Painollisilla ääniraudoilla ja koko kehon vyöhyketerapialla päästään matkaamaan kehosi ytimiin. Hoidossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin, selästä vatsaan, käsiä  unohtamatta!

4. KIPUPAKETTI 70€
Jos särkee, pakottaa ja kolottaa, niin tämän haluat kokea! Pureudutaan ongelmakohdan täsmälliseen tehohoitoon koko keholta löytyvien heijastepisteiden avulla. Lisänä halutessasi akuneulat, kuulat ja nastat. Painollisia äänirautoja unohtamatta.

5. PIKKUPAKETTI PERHEEN PIENIMMILLE 40€
Vauvojen hoito ( alle 12 kk ) Jokaisen vauvan perusoikeuksiin pitäisi kuulua lempeä palauttava hoito synnytyksen jälkeen. Viimeiset ajat ahtaassa kohdussa, sekä synnytyksen tiukat paikat jättävät jälkensä ha ne on hyvä hieroa lempeästi pois. Isommalla vauvalla voi myös tulla myös vatsaongelmia, levottomuutta ja lihaskireyksiä. Varaan teille kiireetöntä aikaa 60 min. Upea lahja kummilapselle tai lapsenlapselle!

6. PÄÄPAKETTI 50 €
Voiko koskaan nauttia liikaa pään ja kasvojen hieronnasta?
Muutaman minuutin  jalkahoito alkuun ja loppuun, jotta tasapaino säilyy. Välissä  30 min pelkkää pään hierontaa! Mikä taivaallinen hetki!
Kesto 45 min

7. MINERAALIPAKETTI 60 € ( tämä onnistuu myös etänä )
Oletko tiennyt, että solujesi vointi ja niiden mineraalipuutokset, voidaan nähdä suoraan kasvoiltasi?
Ikääntyminen ja ihon muutokset ovat luonnollista elämänkulkua, mutta jos ne johtuvat mineraalipuutoksista, ne alkavat ilmentää itseään kehossa erilaisilla oireilla, pitkittyessään myös sairauksina. Vajeet ilmenevät myös psyykeen puolella.

Biokemian isän, Dr Schüsslerin kehittämät 12 solumineraalia, sekä niiden pohjalta toimiva hoitomenetelmä, Antlitz-analyysi on Keski-Euroopassa lähes jokaisen tuntema vaihtoehtoinen, täydentävä ja luonnollinen hoitomuoto.
Hoito on aina yksilöllinen, sillä Antlitz- analyysi tehdään analysoimalla kasvot ja huomioon otetaan aina myös kehon oireet.

Analyysin ja oireiden  perusteella suosittelen juuri sinulle sopivimmat solumineraalit.
Jokainen solu saa solumineraaleista, sekä fyysisen tason rakennusainetta, eli kivennäisaineita, että impulssin ja muistutuksen vastaanottaakseen ja hyödyntääkseen tehokkaammin myös ravinnosta ja lisäravinteista saatavia karkeakiteisempiä kivennäisaineita.
Solumineraalit aktivoivat solumuistia ja solun aineenvaihduntaprosesseja. Kun solumineraali ovat hienossa muodossa, se läpäisee soluseinämän helpommin ja pystyy siten poistamaan solussa vallitsevan puutostilan nopeimmin ja tehokkaammin.
Analyysi voidaan suorittaa myös etänä. Lähetän ohjeet, kuinka otat itsestäsi valokuvat. Analysoinnin jälkeen keskustelemme puhelimitse.
Kesto n 60 min


Lahjakortit ja lasku voidaan lähettää sinulle kätevästi sähköpostiin. Voit tulostaa sen lahjan saajalle tai lähettää sähköisesti eteenpäin. Lahjakortti astuu voimaan,  kun maksu on suoritettu.

Voit halutessasi myös noutaa lahjakortin.

Päivi Haapalehto
0408390815
artisti.paivi@hotmail.fi