Mitä kasvot kertovat?

Kasvot ovat hyvin mielenkiintoinen osa ihmisen kokonaisuutta.
Ilmeet, eleet ja ihon kunto kertovat paljon kehomme tilasta. Ihoa on hyvä puhdistaa ja hoitaa ulkoisesti, koska kasvot altistuvat monenlaisille rasituksille ja lialle.
Voimme peittää, korostaa, liftata ja muokata ulkoisesti monin eri tavoin kasvojamme, mutta mielestäni liian harvoin keskitymme korjaamaan ihoamme sisäisesti.
Ravinnolla ja sisäisellä ajatus/ mielikuvamaailmalla, kasvojumpalla, ulkoilulla, sekä unen laadulla on oma osuutensa meidän kasvojemme ilmeeseen ja hehkuun.
Oletko koskaan ajatellut, että solujesi vointi ja niiden mineraalipuutokset, voidaan nähdä suoraan kasvoiltasi?
Meille kaikille ilmestyy vuosien varrella muutoksia ihoon. Erilaisia värisävyjä; kellertävää, vihertävää, punaista. Laikkuja, katkenneita verisuonia. Näppyjä, luomia, kuivuutta, epäpuhtautta, couperosaa, veltostumista, ryppyjä.
Kaksoisleuka ja posket etsivät tietään alaspäin.
Silmien alapuoli ja luometkin, voivat olla hyvin tummat, kenties ne ovat olleet sellaiset jo lapsesta saakka. Silmätmunat ovat kellertävät tai punertavat.
Ikääntyminen ja ihon muutokset ovat luonnollista elämänkulkua, mutta jos ne johtuvat mineraalipuutoksista, ne alkavat ilmentää itseään kehossa erilaisilla oireilla, pitkittyessään myös sairauksina. Vajeet ilmenevät myös psyykeen puolella.

Dr Schüsslerin kehittämät 12 solumineraalia, sekä niiden pohjalta toimiva hoitomenetelmä, Antlitz-analyysi on Keski-Euroopassa lähes jokaisen tuntema vaihtoehtoinen, täydentävä ja luonnollinen hoitomuoto.
Hoitomenetelmänä se on ihanteellinen, sillä kehon paraneminen lähtee käyntiin solusta.
Hoito on aina yksilöllinen, sillä Antlitz- analyysi tehdään analysoimalla kasvot ja huomioon otetaan aina myös kehon oireet.
Tämä on loistava hoitomuoto myös yhdessä esimerkiksi vyöhyketerapian ja energiahoitojen rinnalla.

Analyysin ja oireiden  perusteella suosittelen juuri sinulle sopivimmat solumineraalit.
Jokainen solu saa solumineraaleista, sekä fyysisen tason rakennusainetta, eli kivennäisaineita, että impulssin ja muistutuksen vastaanottaakseen ja hyödyntääkseen tehokkaammin myös ravinnosta ja lisäravinteista saatavia karkeakiteisempiä kivennäisaineita.
Solumineraalit aktivoivat solumuistia ja solun aineenvaihduntaprosesseja. Kun solumineraali on hienossa muodossa, se läpäisee soluseinämän helpommin ja pystyy siten poistamaan solussa vallitsevan puutostilan nopeimmin ja tehokkaammin.


Varaa oma aikasi Antlitz-analyysiin. Hinta 100€ , n 1.5 h
Varaamalla 60 min hoidon +analyysin, saat nämä yhteishintaan 150€


0408390815 tai artisti.paivi@hotmail.fi