Mitä jaat, sitä saat. Jaa Rakkautta!

Rakkaus puhuttelee vahvasti... Mitä jaat, sitä saat.
Olen pohtinut viime aikoina paljon uskomuksia, totuutta, oikeaa, väärää.
Kenellä on oikeus päättää toisen ihmisen valinnoista? Kuka tietää mikä on minulle parasta? Tiedänkö sitä aina itsekään?
Jos joku reagoi  negatiivisesti sinun erilaisesta mielipiteestä, pukeutumisesta, valinnasta,  ruokavaliosta, tai mistä tahansa...
Kenellä on ongelma?
Hänellä joka reagoi  vai sinulla?
Jos sinun valintasi tuottaa sinulle hyvää mieltä, onnellisuutta ja iloa, niin onko se väärin?
Jos ohitat oman tuntemuksen, valitset jatkuvasti miellyttää muita, tunnet olosi pian väsyneeksi, huonoksi, masentuneeksi ja onnettomaksi, onko se oikein?
Jos valitset elämässä asioita vastoin omaa tunnettasi, se heijastuu lopulta aina negatiivisuutena sinuun ja myös heihin, joita koitat miellyttää. Kukaan ei voi lopulta hyvin. Jos tekosi ja valintasi eivät ole harmoniassa itsesi kanssa,  omien arvojesi kanssa, et voi hyvin.
Ole rohkeasti oma itsesi. Vain sinä tiedät oman totuutesi. Kuuntelemalla itseä, oppii ulos haitallisista uskomuksista. Joskus se voi maksaa "kovan hinnan" ja aiheuttaa ympäristössä reagointia. Usein kaaoksen kautta tapahtuu muutos parempaan.
Jos oma olo tuntuu " huonolta" kyseenalaista silloin aina ensin omia uskomuksiasi. Miksi valitset, niin kuin valitset? Älä osoita ketään sormella. Älä kohdista muutospaineita toisiin. Muutos lähtee aina itsestä. Oma keho kertoo, onko uskomuksesi ja valintasi sinulle hyväksi. Toista ei voi muuttaa. Ainoastaan itseä, omia tottumuksia,  uskomuksia ja omaa asennetta. Jos me kaikki yritämme muuttaa vain itsemme ulkopuolella olevia asioita, harvoin mikään muuttuu parempaan.
Silloin kun oma valinta tapahtuu rakkaudesta käsin ja oma keho on harmoniassa valinnan kanssa, ollaan yleensä " oikealla" tiellä. Ei tarvitse tietää, riittää että tunnistaa, tuntee. Harjoittelemalla löytyy okikea tie ja tekniikka. Virheitä, epäonnistumisia ja vääriä valintoja ei oikeastaan siis edes ole. Elämä on oppimatkaa.
Rakkaus ja pelko ovat puhutelleet minua paljon.
Rakkaudellisen ihmisen erottaa massasta.
Rakkaus värähtelee aidosti, luonnollisesti ja luontevasti. Rakkaus luo ihmiseen hehkun. Rakkaus piirtää lempeät pehmeät ilmeet, liikkeet ja piirteet. Rakkaus huokuu  rauhaa ja levollisuutta. Rakkaus heijastuu kehon kielestä, ilmeistä, eleistä.
Rakkaudessa sinun ei tarvitse ajatella, mitä muut ajattelevat sinun valinnoista. Kun teet rakkaudellisia valintoja, se tuntuu yleensä kaiksta hyvältä. Valintasi aiheuttavat harvoin vastarintaa.( Paitsi oikein pelokkaissa ihmisissä)
Rakkaudessa sinun ei tarvitse hakea hyväksyntää, sillä yleensä sinut hyväksytään.
Rakkaudessa sinun ei tarvitse tuomita ja arvostella, mutta rakkaudellisen ihmisen ei tarvitse myöskään hyväksyä vääryyttä. Rakkaus on aina valmis keskustelemaan avoimesti ja rehellisesti.
Rakkaudella ei ole vaatimuksia, eikä toiseen kohdistuvaa muutostarvetta.
Rakkaus on... aivan kuin luontokin. Rakkaus on, tässä ja nyt.
Rakkaus on läsnä, satoi tai paistoi. Sen suunnitelmat eivät ole pilalla, vaikka säätila muuttuu.
Rakkaudellinen ihminen ei tuomitse pelokasta,  vaan luo hänelle valoa ja tilaa nähdä pimeyden lävitse. Siihen ei tarvita teoriaa, oppitunteja  eikä sanoja. Rakkaudelle riittää, että on läsnä.
Rakkauden energia on luonnollista rytmiä, jossa ihmisen on hyvä olla. Kun olet kerran kokenut rakkauden tilan pyrit siihen mielelläsi takaisin.
Rakkaus voi tarttua ja sitä voi jakaa. Sillä on kyky sulautua lempeästi pelkoon. Olen sen kokenut ja tunnen sen olevan minulle hyväksi.
Kun teen valintoja, kysyn itseltäni aina ensin: Mitä Rakkaus tässä tekisi?
Mistä tiedät onko vastaus oikea?
Niin... todennäköisesti et koskaan tiedä oikeaa vastausta, mutta opit kyllä tuntemaan sen.
Rakkaudesta tekee helpon se, että sitä ei tarvitse tietää. Luonnollinen ja aito tunne vie perille.
Kiitos teille kaikille, jotka olette kulkeneet kanssani rakkauden tietä! On upeaa huomata, että joukkomme kasvaa ja valo lisääntyy!💞🙏
Ps. Muistinkohan mainita, että rakkauteen ei tarvita toista ihmistä. Rakkaus ei tule ulkoa, se syntyy sisältä käsin, korkeamman voiman kautta. Rakkaus on sisälläsi oleva alkuvoima, joka odottaa, että otat sen käyttöösi.
Kuinka upeaa onkaan jakaa ja saada rakkautta. Nauttia rakkaudesta yhdessä muiden kanssa! Kuinka ihanaa ja jopa helppoa on rakastaa toista, kun on oppinut rakastamaan itseään. Täydestä sydämestä,  ilman vastapalvelun tarvetta.

#rakkaudenmatkalla #Rakkaus #ajatuksia #rakkaudesta #rakkaudenaate