12.4. 2023 Solumineraalit tutuiksi

Tervetuloa tutustumaan Dr. Schüsslerin aitoihin & alkuperäisiin Solumineraali® tabletteihin, jauheisiin ja voiteisiin.

Voit illan aikana testailla tuotteita ja saat myös vinkkejä, kuinka käytät solumineraaleja arjessa hyvinvointisi tukena.
Vapaa pääsy.
Lisätietoja 0408390815
Kalliolahti 1, Mikkeli

”Kehon sairaus on seurausta solun sairaudesta.” (Dr. Schüssler)

Mineraalit eli kivennäisaineet ovat maaperästä lähtöisin olevia alkuaineita, joita saamme elimistöömme vain ravinnon mukana.
Näitä ovat mm. fosfori eli fosfaatti, kalium, kalsium, rauta, seleeni, sinkki, jodi, natrium, magnesium, kupari, mangaani, molybdeeni, rikki, koboltti, pii, litium, boori, fluori, kromi.

Kivennäisaineita tarvitaan kudosten rakenteisiin sekä entsyymien toiminnan ja aineenvaihdunnan ylläpitämiseen.

”Sairauden olemus on yhtä solussa olevan kivennäisaineiden puutostilan kanssa.” (Dr. Hickethier)

Solumineraalit ovat keholle elintärkeitä mineraaliyhdisteitä, joita voidaan käyttää sisäisesti ja ulkoisesti.

Monesti ravintolisissä tai ravinnossa, kivennäisainemolekyylien ketju on kooltaan niin iso, että soluseinämän läpäisy voi olla vaikeampaa ja kivennäisaineet evät pääse optimaalisesti solun sisään.
Dr. Schüsslerin biokemiallisten mineraalisuolojen kemiallinen rakenne on rikottu siten, että yksittäiset molekyylit ovat irti toisistaan, jolloin ne pystyvät läpäisemään helposti solukalvon ja imeytymään, sekä vaikuttamaan solutasolta hyvinvointiin. Kun solu eheytyy, syömäsi ravintokin alkaa imeytyä paremmin.

Noin 150 vuotta sitten Dr. Schüssler kehitti solutason terapian jonka perusta on 12 kivennäisaineen yhdistelmä. Dr. Schüssler valitsi 12 kivennäisaineparin yhdistelmät alkuainetaulokon vastakkaisilta puolilta, jolloin niiden on todettu toimivan parhaiten.

Solumineraalit® eivät ole lääkkeitä.  Ne ovat ripaus ravintoa ja tervehdyttävä impulssi solulle ja sen muistille.
Käsin hierretyt solumineraalit erottuvat teollisesti valmistetuista solusuoloista puhtaudellaan ja vahvemmalla vaikutuksellaan.
Anna sinäkin soluillesi mahdollisuus voida hyvin!