Antlitz- analyysi:


Antlitz- analyysin avulla saadaan suora vastaus kysymykseen: Mitä  solumineraaleja minulta puuttuu?

Oletko tiennyt, että solujesi vointi ja niiden mineraalipuutokset, voidaan nähdä suoraan kasvoiltasi?
Ikääntyminen ja ihon muutokset ovat luonnollista elämänkulkua, mutta jos ne johtuvat mineraalipuutoksista, ne alkavat ilmentää itseään kehossa erilaisilla oireilla, pitkittyessään myös sairauksina. Vajeet ilmenevät myös psyykeen puolella.

Biokemian isän, Dr Schüsslerin kehittämät 12 solumineraalia, sekä niiden pohjalta toimiva hoitomenetelmä, Antlitz-analyysi on Keski-Euroopassa lähes jokaisen tuntema vaihtoehtoinen, täydentävä ja luonnollinen hoitomuoto.
Hoito on aina yksilöllinen, sillä Antlitz- analyysi tehdään analysoimalla kasvot ja huomioon otetaan aina myös kehon oireet.

Analyysin ja oireiden  perusteella suosittelen juuri sinulle sopivimmat solumineraalit.
Jokainen solu saa solumineraaleista, sekä fyysisen tason rakennusainetta, eli kivennäisaineita, että impulssin ja muistutuksen vastaanottaakseen ja hyödyntääkseen tehokkaammin myös ravinnosta ja lisäravinteista saatavia karkeakiteisempiä kivennäisaineita.
Solumineraalit aktivoivat solumuistia ja solun aineenvaihduntaprosesseja. Kun solumineraali ovat hienossa muodossa, se läpäisee soluseinämän helpommin ja pystyy siten poistamaan solussa vallitsevan puutostilan nopeimmin ja tehokkaammin.
Analyysi voidaan suorittaa myös etänä. Lähetän ohjeet, kuinka otat itsestäsi valokuvat. Analysoinnin jälkeen keskustelemme puhelimitse.
Kesto 90min.
Hinta 100€

Lue lisää opettajani Annukka Aarnion sivuilta, joka on tuonut tämän hoitomuodon Suomeen.

solumineraali.com

solumineraali.com/blog/solumineraalit-kayttajatutkimus

Ajanvaraus