Antlitz- analyysi:

Oletko tiennyt, että solujen vointi ja niiden mineraalipuutokset, voidaan nähdä suoraan kasvoiltasi?

Ikääntyminen ja ihon muutokset ovat luonnollista elämänkulkua, mutta jos ne johtuvat mineraalipuutoksista, ne alkavat ilmentää itseään kehossa erilaisilla oireilla. Pitkittyessään myös sairauksina. Vajeet ilmenevät myös psyykeen puolella.

Biokemian isän, Dr Schüsslerin kehittämät 12 solumineraalia, sekä niiden pohjalta toimiva hoitomenetelmä, Antlitz-analyysi on Keski-Euroopassa lähes jokaisen tuntema vaihtoehtoinen, täydentävä ja luonnollinen hoitomuoto.

Hoito on aina yksilöllinen, sillä Antlitz- analyysi tehdään analysoimalla kasvot ja huomioon otetaan aina myös kehon oireet.

Analyysin ja oireiden  perusteella suosittelen juuri sinulle sopivimmat solumineraalit.

Suosittelen ja käytän

Solumineraali® by annukka aarnio ja naku Finland™ tuotteita. "Valmistuksessa noudatetaan tarkoin vanhaa menetelmää ja alkuperäistä reseptiä, perinnettä vaalien ja kunnioittaen. Aidot & alkuperäiset käsin hierretyt tabletit ja jauheet ovat ainoat maailmalla. Ne poikkeavat puhtaudellaan, vahvemmalla vaikutuksellaan ja siten myös pienemmällä käyttösuosituksellaan kaikista muista markkinoilla olevista teollisesti valmistetuista solusuoloista."

Solumineraalit aktivoivat solumuistia ja solun aineenvaihduntaprosesseja. Kun solumineraalit ovat hienossa muodossa, ne läpäisevät soluseinämän helpommin ja pystyvät siten poistamaan solussa vallitsevan puutostilan nopeammin ja tehokkaammin.

Solujen hyvinvointi on terveytesi perusta!

Ethän puhdista, rasvaa, meikkaa kasvojasi analyysipäivänä. (Vesipesu aamulla ja ripsiväri sallittu.)

solumineraali.com

solumineraali.com/blog/solumineraalit-kayttajatutkimus

Ajanvaraus