Ääni- ja energiahoidot

Kehossamme on paljon vettä, jota pitkin ääni kulkee nopeammin kuin ilmassa. Luut johtavat myös hyvin ääntä.
Äänirautojen kosketus saa värähtelyn kulkeutumaan eri puolille kehoa, lisäten energian virtausta. Äänihoito on lempeä, mutta voimakas hoitomuoto kipujen ja jännitysten purkamiseen. Hoito tasapainottaa kehoa, rentouttaa ja helpottaa hengitystä, sekä stimuloi kehon omaa paranemisprosessia. Äänivärähtelyt vahvistavat myös kehon omaa puolustusjärjestelmää.

Äänirautoja soitetaan kehon ulkopuolella, sekä suoraan iholla energialinjoilla ja akupisteillä. Hoito on intuitiivinen ja jokaiselle yksilöllinen. Voin käyttää hoidossa myös koshi- soitinta, rumpua ja omaa ääntä.

Hoito voidaan suorittaa kevyen vaatetuksen läpi.

Halutessasi hoitohuoneen taustamusiikista vastaa hoitava kukka (music of the plant), joka soittaa musiikkia aistien hoitohuoneen tunnelmaa ja luo huoneeseen rauhoittavan ilmapiirin.

AjanvarausINTUITIIVINEN ENERGIAHOITO

Elämä on energiaa, jonka vapaa virtaaminen ilmenee elämänvoimana. Hoidossa hoitaja toimii kanavana, energian välittäjänä ja energia virtaa lempeän kosketuksen kautta hoidettavaan. Energiahoito avaa, tasapainottaa ja eheyttää energiaa. Purkaa ja puhdistaa sitä, mikä ei enää tue energiaasi.

Mitä eheämpi energiakenttämme on, sitä vähemmän mikään ulkopuolinen pääsee meihin vaikuttamaan. Mitä vapaammin energiamme virtaa, sitä paremmin kehomme toimii ja seisomme omassa voimassamme.

Tasapainotan energiahoidossa myös chakroja, jotka ovat kehon energiakeskuksia. Jokainen chakra vaikuttaa fyysiseen kehoon umpieritysrauhasten ja hermoston kautta. Umpieritysjärjestelmä koostuu useista rauhasista, jotka tuottavat kemiallisina viestinvälittäjinä toimivia hormoneja. Säätämällä hormonitasoja umpieritysjärjestelmä pyrkii pitämään kehomme mahdollisimman terveenä.

Teen yleensä hoidon alkuun kevyen avaavan vyöhykekäsittelyn  ja loppuun tasapainotusta tensorilla, sekä ääniraudoilla.

Halutessasi hoitohuoneen taustamusiikista vastaa hoitava kukka (music of the plant), joka soittaa musiikkia aistien hoitohuoneen tunnelmaa ja luo huoneeseen rauhoittavan ilmapiirin.

Ajanvaraus